Moder natur

 

Moder Natur

 

Når man har været indenfor en hel dag, trænger man gerne til noget frisk luft. Alle ved, at når man vil have frisk luft, foregår det som regel udenfor. Det er fordi Moder Natur har et genialt system til at rense luften. Det får vi nemlig via nedbør. Efter et godt regnskyl kan man virkelig mærke den rene friske luft. Det er pga., de forskellige partikler der er i luften, binder sig til nedbøren, og luften således renses. Det samme system kan vi bruge i vores hjem - heldigvis uden det hele bliver vådt.

Hvordan foregår det?

 

Vand! Ganske enkelt vand – tilsat en utrolig genial motor.

 

Hemmeligheden eller teknikken bag maskinens funktioner er vand. Vandet er det mest utrolige filter og du opnår den mest utrolige rengøring. Alt snavs, skidt og partikler køres igennem en vandstorm i selve beholderen. Urenhederne bliver simpelthen fanget i vandet, så kun den rene luft slipper ud af udblæsningen.

 

Du kender selv lidt til teknikken. Kan vådt støv flyve?

 

 

Fordelene ved at bruge vand som filter er mange og utrolig simple

 

- Kæmpe besparelser

 

En husholdning kan spare mange penge - optil flere tusinde om året.

 

- Miljøvenligt

 

Når et filter skal produceres, er vejen fra vugge til grav lang. Og ærligt talt spild af ressourcer og penge.

 

- Vand er altid lige ved hånden

 

Du skal ikke ned i dit supermarked eller byggemarked og huske produkt og nummer. Du åbner bare vandhanen og fylder vand på og du er klar til en suveræn rengøring.

 

- Ingen nedsættelse af rengøringsevnen

 

Alle ved, at med rene filtre fungerer maskiner bedst.

 

Vi kan hjælpe

 

Vi har specialiseret os i, at forbedre danskernes indeklima. Vi har en lang række forskellige produkter til forbedring af indeklimaet. Bestil et besøg ved at klikke her. HUSK det er omkostningsfrit og naturligvis helt uforpligtende!