Olier

 

Olier

 

House of Living er også forhandler af Librex' kvalitetsolier. Du kan bruge disse samme med vores luftrensesystemer, så du herved opnår en yderligere luftfriskende effekt.

 

 

 

Olierne

 

Vi har 4 forskellige duftolier. De er alle med et specielt låg for nem dosering og er utroligt drøje i brug. Man bestiller et komplet sæt med alle 4 olier. Så man har noget at skifte imellem - det er en god idé at have noget forskelligt at vælge mellem eller kan man blive "immun" overfor f.eks lemon hvilket ofte gør man bruger mere og mere, og når man så får besøgende oplever de en meget kraftig duft. En samlet pakke med de 4 forskellige olier koster kun kr. 350 bestil dem her info@houseofliving.net eller benyt bestillingslisten nederst.

 

Lemon

 

Olie som dufter af lemon. Duften er gennemført frisk. Brug den i forbindelse med luftrensningen og oplev et friskt og støvfrit indeklima. Bestil dem her info@houseofliving.net eller benyt bestillingslisten nederst.

 

Æble

 

Olie der dufter af æbler. Duften er mild og frisk. Brug den i forbindelse med luftrensningen og oplev et friskt og støvfrit indeklima. Bestil dem her info@houseofliving.net eller benyt bestillingslisten nederst.

 

Eukalyptus

 

Olie der dufter af friske eucalyptusblade. Duften er skarp og ren. Brug den i forbindelse med luftrensningen og oplev et friskt og støvfrit indeklima. Bestil den her info@houseofliving.net eller benyt bestillingslisten nederst.

 

Gran

 

Olien dufter herligt af en frisk granskov. Duften er mild og behagelige Brug den i forbindelse med luftrensningen og oplev et friskt og støvfrit indeklima. Bestil den her info@houseofliving.net eller benyt bestillingslisten nederst.