Ritello

 

Ritello

 

 

 

Ritello er vores absolutte topprodukt. Det er en schweizerkniv indenfor rengøring med nærmest uendelige muligheder.

 

Ritello er udviklet i den tyske by München. Ritello håndsamles af 120 enkeltdele. Alene det faktum gør det let at yde hurtig og effektiv service, hvis uheldet skulle være ude. Turbinemotoren, som er hjertet i Ritello, er fremstillet i Italien og på grund af den helt unikke teknologi ydes der 20 års motorgaranti. Ritello er designet som en multifunktionel rengøringsmaskine og kan virke lige fra luftrenser til tæpperenser. Ritello har endvidere en luftgennemstrømning på hele 4000 liter per minut hvor andre lignende produkter til sammenligning yder fra 500 – 2500 liter per minut. Ritello har således en absolut unik rengøringsevne, som kan fjerne op til 10 gange mere skidt end normale rengøringsapparater.

 

I dag er det konstateret, at vores indeklima er optil 500 % mere forurenet end klimaet udenfor. Dette skyldes bl.a., at vi er blevet bedre til at isolere for herved at spare på energien, men vi bliver i større grad også bombarderet med flere og flere forureningskilder i vores hjem. Vi lever mildest talt i en osteklokke, som påvirker os mere og mere helbredsmæssigt. Derfor har Librex skabt denne rengøringsmaskine til at få bugt med alle disse forureningskilder. Kodeordet ved Ritello er nemlig vandfiltrering. Hermed ingen løbende omkostninger til filtre m.mm og Ritello endda kun kører på 1000 Watt.

 

Vil du vide mere?

 

Vi har specialiseret os i at forbedre danskernes indeklima. Vi har en lang række forskellige produkter til forbedring af indeklimaet. Bestil et besøg ved at klikke her. Samtidig modtager du en gratis gave til en værdi af hele kr 1.300. HUSK det er omkostningsfrit og naturligvis helt uforpligtende!